Όροι και προϋποθέσεις Χρήσης - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία - Fast Market

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά FastMarket.gr (FM) αποτελεί τη διαδικτυακή επέκταση (eshop) του φυσικού καταστήματος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ  | ΑΦΜ: 04693815 | ΔΟΥ: Αμαρουσίου| ΓΕΜΗ: 098788903000  | ,  που προσμετρά πάνω απο 20 χρόνια προσφοράς   (έτος έναρξης λειτουργίας: 1995) .

H εταιρεία δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο.

Γενικά

Οι παρακάτω Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της ιστοσελίδας FastMarket.gr και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία συγκέντρωσης προσωπικών πληροφοριών των χρηστών, που στόχο έχει την καλύτερη διεξαγωγή των συναλλαγών. Η συλλογή δεδομένων αφόρα μόνο προσωπικά στοιχεία, απαραίτητα για την ασφαλή εκτέλεση των παραγγελιών, που οι ίδιοι οι πελάτες μας έχουν υποβάλλει.

Σκοπός της συγκέντρωσης πληροφοριών είναι ο υπολογισμός της επισκεψιμότητας, η καταγραφή των αιτημάτων των πελατών και γενικότερα η ασφαλής διενέργεια των παραγγελιών. Το FastMarket.gr δεν παρέχει σε κανένα τρίτο πρόσωπο τα προσωπικά δεδομένα τα οποία έχει συλλέξει χωρίς την ρητή συγκατάθεση του χρήστη.

Οι πελάτες που κάνουν χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους  Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές. Το FastMarket.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποιήσεων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Επιπλέον:

Το FastMarket.gr ενδέχεται να απορρίψει κάποια παραγγελία, σε περίπτωση που θεωρήσει πως τα στοιχεία που έχει παρέχει ο πελάτης δεν είναι αληθή, ή δεν έχουν αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο.

 

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το κατάστημα FastMarket.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με δική του πολιτική τιμών, τρόπων και όρων πληρωμής, αποπεράτωσης παραγγελιών και υποστήριξης του πελάτη.

Για να τοποθετήσετε παραγγελία στο σύστημά μας, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα εισόδου του καταστήματός μας σαν «Νέος Χρήστης». Θα χρειαστεί να εγγραφείτε μόνο μία φορά. Στο εξής θα χρησιμοποιείτε το Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username), και τον κωδικό πρόσβασης (password), που έχετε επιλέξει  για να μπορείτε να προβείτε στις εξής ενέργειες:

 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άμεση διαγραφή των στοιχείων του από τις βάσεις δεδομένων μας, εφόσον έχει διακόψει την χρήση των υπηρεσιών του καταστήματός μας και δεν εκκρεμεί κάποια οφειλή προς το FastMarket.gr.

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος FastMarket.gr, υποχρεούται :

 

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Το FastMarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τροποποιήσεις των υπηρεσιών και προϊόντων του με αλλά και χωρίς προειδοποίηση. Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους χρήσης καθώς και το ότι το FastMarket.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τροποποίηση, η διακοπή της υπηρεσίας.

 

Προϊόντα και πληροφορίες - Ευθύνη του FastMarket.gr

Το FastMarket.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για ζημιά που προκλήθηκε σε πελάτη, από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, από απώλεια, καθυστέρηση λήψης, μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων.

Οι περιγραφές των προϊόντων δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την ιατρική συμβουλή. Οι πληροφορίες για τα προϊόντα ικανοποιούν μόνο το ενημερωτικό κομμάτι και δεν αντικαθιστούν τον ιατρικό επιστήμονα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν δίνει ιατρικές συμβουλές.

Για όλα τα προϊόντα ισχύει διαφορετικός χρόνος εγγύησης καθώς και όροι αυτής.


Η εταιρία - Fast Market 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά FastMarket.gr (FM) αποτελεί τη διαδικτυακή επέκταση (eshop) του φυσικού καταστήματος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ  | ΑΦΜ: 04693815 | ΔΟΥ: Αμαρουσίου| ΓΕΜΗ: 098788903000  | ,  που προσμετρά πάνω απο 20 χρόνια προσφοράς   (έτος έναρξης λειτουργίας: 1995) .